Over Ingrid

Coach in Etten-Leur

Mijn missie is dat ik mensen help bij het beter in beeld krijgen wat hun kwaliteiten en passies zijn en daarbij hun hart durven te gaan volgen en ernaar te gaan handelen, zodat ze meer energie en plezier in hun werk en privéleven gaan ervaren.

DSC05983

Ingrid Roovers

Mijn werkervaring als maatschappelijk werker, trainer en interne coach

  • Als maatschappelijk werker heb ik ervaring opgedaan met individuele begeleiding van mensen met diverse psychosociale problemen, zoals eenzaamheid, pestproblemen, mishandeling, verlies van een dierbare en omgaan met een echtscheiding.
  • Verder heb ik verschillende preventieve trainingen gegeven bij de GGZ zoals de training ‘In de put, uit de put’, voor mensen met depressieve klachten, Lang leve de stress, een training waarin je leert hoe om te gaan met werkstress en de training ‘Leven met een chronische ziekte’.
  • Bij de GGD Rotterdam Rijnmond heb ik 6 jaar als gezondheidsbevorderaar gewerkt. Ik heb me beziggehouden met het stimuleren van gezondheidsbeleid op scholen, preventie van emotionele problematiek bij jongeren en de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.
  • Vervolgens heb ik 5 jaar bij de gemeente Rotterdam gewerkt, waarvan ik 2,5 jaar werkzaam ben geweest als interne coach.
  • Ik gaf coaching aan medewerkers van de gemeente Rotterdam met uiteenlopende vragen van omgaan met een conflict met een collega tot balans vinden tussen werk en privé.
  •  Ik vond en vind nog steeds het coachen en begeleiden van mensen zo leuk om te doen, dat ik in 2019 gestart ben met mijn eigen coachingspraktijk BinnensteBuiten.

Wie ben ik?

Ik ben een enthousiast en betrokken persoon, die zich goed kan inleven in een ander en goed kan luisteren. Vanwege mijn open houding heb ik snel het vertrouwen van mensen. Ik vind het leuk om je te kunnen motiveren en inspireren tot nadenken over je eigen vraag/worsteling waar jij mee bezig bent. Het is uitdagend voor mij om je in beweging te krijgen dat je weer je eigen richting gaat bepalen en op zoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen die passen bij jouw vraag. Ik vind het belangrijk dat ik iets kan betekenen voor jou en een bijdrage kan leveren aan een verandering in jouw leven. Verder wil ik graag kwaliteit leveren en ben ik resultaatgericht.

Vastlopen en weer je hart gaan volgen

Ik weet wat het is om vast te lopen en heb het proces doorgemaakt hoe je hier weer sterker en zelfbewuster uitkomt en ben daarbij op zoek gegaan naar mijn passie. Het is niet makkelijk om je hart te volgen, omdat je verstand vaak zegt, zou je dat wel doen? Is het niet verstandiger om een keuze te maken, waarbij zekerheid voorop staat? Uiteindelijk is je hart volgen een spannend en onzeker pad, maar het zal je dichter bij jezelf brengen en dat zorgt weer voor rust en innerlijk geluk. Kortom volg je hart, want het klopt!

Ik heb Ingrid als een zeer fijne coach ervaren. Het klikgesprek werd zowat gelijk een eerste sessie vanwege haar open en eerlijke houding. Zoek je een coach die het allemaal voor je bedenkt, meld je dan vooral niet aan bij Ingrid. Ingrid weet de juiste vragen te stellen waarna je samen naar een oplossing zoekt. Zij geeft tips en trucs mee als huiswerk en om te oefenen in de praktijk. Ik raad Ingrid zeker aan als coach. Vrouw, 32 jaar, HR-adviseur

Ik maak graag kennis met je

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek?

Bel of mail me gerust!