Tarieven en vergoedingen

Investeer in je persoonlijke ontwikkeling

Coaching is een cadeautje voor jezelf en een goede investering in je persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen is het prettig om af en toe eens met iemand te sparren. Je weer te focussen op wat belangrijk voor je is en stil te staan wat je nu echt wilt in je leven en ook wat je niet meer wilt. En daarbij te gaan kijken welke kwaliteiten en passies je hebt.

Een coachgesprek duurt 1 uur tot 1 uur en een kwartier. Coachingspraktijk BinnensteBuiten is vrijgesteld van BTW, i.v.m. deelname aan de kleine ondernemersregeling. Het Boost our Energy pakket bestaat een gratis kennismakingsgesprek, een wandelcoachtraject van 5 coachgespekken en na 3 maanden een follow-up gesprek. 

Tarieven particulier

Boost Your Energy - pakket

540 euro

Tarieven zakelijk

Boost Your Energy - pakket

660 euro

Vergoedingen van coaching

Je wilt graag een coachingstraject gaan volgen en wilt graag weten welke (gedeeltelijke) vergoedingsmogelijkheden er zijn. Hieronder noem ik een aantal mogelijkheden:

1. Ga de mogelijkheden na bij je leidinggevende of HR-adviseur

Je leidinggevende, HR of Personeelszaken beschikken vaak over een opleidings- of bijzonder budget wat besteed kan worden aan onder andere coaching. In het algemeen zijn de kosten van andere vormen van persoonlijke ontwikkeling, zoals een cursus, vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien word een coachtraject als veel effectiever ervaren. Dit wordt dus zeer vaak vergoed en gestimuleerd door de leidinggevende of HR-adviseur.

2. Belastingaftrek bij coaching

Kosten voor coaching zijn boven een bedrag van 250 euro volledig belasting aftrekbaar, als er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan.

Voorwaarden van de Belastingdienst:

Voor meer informatie ga naar de website van de Belastingdienst

3. Via de Arbo-dienst van je bedrijf of organisatie

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbo-dienst.

4. Belastingaftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 

De gesprekken met Ingrid hebben me het inzicht gegeven om de stappen te nemen die nodig waren. Ingrid luistert goed en is een zeer prettige gesprekspartner. Vrouw, 44 jaar, projectmanager

Ik maak graag kennis met je

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek?

Bel of mail me gerust!